Gyereknevelés

Szárnyalás a cirkuszban

Hortobágyi Károly-díjas és Guinness-rekorder magyar artistaművész rendezése a Fővárosi Nagycirkuszban.

Ha igazán emlékezetes programot szeretnél magadnak, családodnak irány a Fővárosi Nagycirkusz. A patinás intézmény legújabb műsora egyszerre foglalja magában a klasszikus és a modern elemeket, melyekben valamennyi produkció legyőzve a gravitációt a repülés, a magasság, a légtér témakörét érinti. Egyaránt része a shownak kutyás bemutató, zsonglőrök, elmaradhatatlan bohóc szám, na meg minden egyéb olyan előadó, akik a fizikát meghazudtolják számaikban.

Fotó: iStock.com/ LUNAMARINA

Fotó: iStock.com/ LUNAMARINA

Kristóf Krisztián, a nemzetközileg elismert, többszörös fesztiválgyőztes, Hortobágyi Károly-díjas és Guinness-rekorder magyar artistaművész álmodta meg a Fővárosi Nagycirkusz REPÜLŐCIRKUSZ című előadását. A látványos show-t a rendező bevallása szerint a „Dumbó” című mozifilm ihlette, melyben maga is szerepelt. A Disney újragondolt élőszereplős produkciójában Krisztián koreografálta és rendezte a cirkuszi jeleneteket.

„A cirkusz időtlen idők óta a káprázat, a csoda és a megvalósult fantázia egyvelegét jelenti a gyermekek számára. A felnőttek szívében többnyire egy régi emlék a felhőtlen nevetésről, melyet tavasszal újra átélhetnek a „Repülőcirkusz” előadása közben. Hiszem, hogy művészetünk képes hatni a felnőttek gyermeki énjére és vissza tudja repíteni őket pár órára a gondtalan gyermekkor legszebb városligeti emlékeihez. A felhőtlen nevetés csodákra képes!” – Krisztián gondolata az előadásról

repülőcirkusz1