Csillagok

Julia Roberts csodás helyen romantikázott

Julia Roberts és férje nem mindennapi helyszínt választottak ahhoz, hogy kicsit kettesben legyenek. Gyerekeik nélkül Hawaiira utaztak, és nincs kizárva, hogy a 17. házassági évfordulójukat is megünnepelték.

Az 51 éves színésznő elég sok pasit elfogyasztott már, de 17 éve csak a férje létezik számára. Julia 1989-ben még Richard Gere-rel és Dylan McDermott-tal volt együtt. 1991-ben Jason Patric színésszel randevúzott. De később Kiefer Sutherland jegyese is volt. Utána együtt élt Liam Neesonnel, de mégis, 1993-ban Lyle Lowett countryénekeshez ment feleségül.

Fotó: iStock.com/taniavolobueva

Fotó: iStock.com/taniavolobueva

A válás után Daniel Day-Lewis, Ethan Hawke, és Matthew Perry következett. Aztán már 2000-et írtunk, amikor kezdett megkomolyodni az érzelmek terén is. Megismerte Daniel Modert, akivel a Mexikói című mozifilm forgatása alatt találkozott, és 2002-ben házasságot is kötöttek.

Ennek idén már 17 éve lesz…

2004-ben egy ikerpár gyermekük született, majd 2007-ben megszületett harmadik gyermekük, Henry. A 17 éves házasság már soknak számít, főleg, ha ez Hollywoodban van. A házaspár most Hawaiin van, kettesben.

Egy gyönyörű rész Hawaii szigetén Fotó: iStock.com/Zoia Kostina

Egy gyönyörű rész Hawaii szigetén Fotó: iStock.com/Zoia Kostina

Kapcsolatukról sosem beszéltek, kerülik a nyilvánosságot, talán a sztárvilágban pont ez a hosszú boldogság titka. Drukkolunk, hogy sokáig így is maradjon.