Csillagok

Szcientológus színésznőt szeret Tom Cruise

Bár még egyik fél sem vállalta fel hivatalosan, mégis minden jel arra utal, hogy Tom Cruise új barátnője a szintén szcientológus színésznő, Elisabeth Moss.

A brit OK! magazin információi szerint a két színészt legutóbb egy éjszakai klub előtt látták együtt, miközben ölelkeztek egymással. A két sztár már régóta ismeri egymást, de Cruise nem volt biztos abban, hogy Moss eléggé elkötelezett a vallás iránt, ezért sokáig nem közeledett hozzá. Egy alkalommal kialakult a beszélgetés közöttük, és akkor eltűntek Tom kétségei: megbizonyosodott róla, hogy Moss a szcientológia híve, és gyorsan Tom híve is lett.

Elisabeth 2011-ben már elvált  Fotó: Debby Wong

Elisabeth 2011-ben már elvált Fotó: Debby Wong

A Mad men és A szolgálólány meséje című sorozat színésznője nem szeret villogni a médiában, a magánélete pedig pláne tabu. A 36 éves színésznő egyébként 2011-ben vált el, és fontos róla azt is tudni, hogy bár tagja a Szcientológia Egyháznak, erről nem hajlandó beszélni. Legalábbis a médiának, Cruise-zal biztos gyakori téma.

Fotó: Featureflash Photo Agency

Fotó: Featureflash Photo Agency

Már csak azért is, mert Tom Cruise és Katie Holmes éppen az egyház miatt váltak el – gyerekükre erőltette ezt Tom, de Katie nem hagyta. Sőt, Tom előző felesége, Nicole Kidman sem nézte ezt jó szemmel férje elköteleződését. A Mission: Impossible filmek sztárja most talán végre megtalálja azt a párját, aki mellett tényleg önmaga lehet.