Te + Én

Ezeken veszekednek legtöbbet a házaspárok

Sosem jó általánosítani, tehát azt kell írnunk, hogy minden házasság más és más. Ez így is van, ám léteznek olyan viták, amelyek minden együttélés során előfordulnak. Lehet, hogy nem tudod elkerülni, de legalább készülj fel rá.

Jaj, az anyós!
Sokan azt mondják, az a szerencsésebb, akinek nincs. Mindent meg tud kavarni, mindenhol ott van, és mindig neki lesz igaza.

Kávé az ágyban
Van, aki szereti van, aki nem. De ha megállapodtok valamiben, akkor tartsd magad ahhoz, és ha csak a konyhába van száműzve a kávézás, akkor ne próbálkozz a lakás többi pontján is elfogyasztani, főleg le kilötyögtetni.

Hol a távirányító?
Előzd meg azzal, hogy inkább minden szobában legyen egy tévé, vagy szoktasd le a tévénézésről, rengeteg más dolgot tudtok helyette csinálni.

Fotó: Pexels/ CC0 License

Fotó: Pexels/ CC0 License

Koszos zoknik a lakásban
Tudja, hogy hol a szennyestartó, de akárhányszor szólsz neki, úgy fog tenni, mint aki új a lakásban.

Fogkrémes tubus
Tényleg csak megszokás kérdése, hogy ki, hol nyomja. Ahogyan a wc-deszka teteje is megszokás kérdése…

Fűnyírás, már megint én?
Szép, szép, de már megint nyírni kell. És locsolni! Vagy legyen egy rend, és mind a ketten vállaljátok a részeteket benne, vagy nem úszod meg az örökös vitákat.

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

A sör nem élelmiszer
De inkább vedd meg, közben kedveskedj magadnak is valamivel, és kész az egyenlőség.

Biztos, hogy nem vagy túl kövér ebben a ruhában?
Ez kiegészülhet azzal, hogy „megint vásároltál?”, és a „nincs elég cipőd?”. Senkit nem akarunk füllentésre buzdítani, de lássuk be, néha hasznosabb, ha valamiről nem tudunk.