Csillagok

Ezt még Harry herceg sem úszta meg

Attól, mert valaki herceg még ugyanolyan problémái lehetnek, mint neked vagy nekem. Főleg, ha éppen most vált szülővé. Harry herceg sem úszta ezt meg, kiderült, hogy Archie-val nem is olyan könnyű.

Már több mint három hete boldog apukának számít Harry herceg. Amikor május 6-án Meghan hercegné életet adott a kis Archie-nak Harry testvére, Vilmos már tett egy vicces megjegyzést, aminek Harry akkor még nem érezte a súlyát.

Fotó: Dominic Lipinski/PA Wire/People

Fotó: Dominic Lipinski/PA Wire/People

Testvére köszöntötte őt a kialvatlan emberek táborában, vagyis akiket röviden csak szülőnek nevezünk. Bár Harry amúgy sem volt az a lustálkodós fajta, láthatóan megviseli, hogy jóval kevesebbet alszik, mint ami eddig megszokott volt. A herceg most először volt távol a családjától, amióta megszületett a fia. Rómába érkezett egy jótékonysági lovaspólómeccsre, és ha már így volt, akkor egyik csapattára „árulkodott” is a Daily Mailnek arról, hogy Harry mennyire fáradt.

Fotó: iStock.com/Bart Lenoir

Fotó: iStock.com/Bart Lenoir

Bár épp ezért a római útra nem panaszkodhat a herceg, hiszen ez most olyan volt neki, mint egy kikapcsolódás, és talán ki is aludta magát az ifjú apuka. Mondjuk azért az is érdekelne minket, hogy Meghan mennyire fáradt, és vajon tényleg nem alszik jól a kis Archie? Vagy csak a szülők aggódják túl a kicsi minden egyes mozdulatát?