×

Csillagok

Sikeres, de magányos a hollywoodi sztár

Az, hogy valaki híres, még nem jelenti azt, hogy boldog is. Legalábbis Keanu Reeves esetében ez most nagyon igaz. A Mátrix sztárja ugyanis újra szingli, de ami rosszabb, hogy nem is érzi így jól magát.

Az 54 éves libanoni születésű angol-kanadai színészt a The Jakarta Post című lap újságírója kérdezte arról, hogy mit jelent számára a szeretet? A kérdés azért is fontos, mert Reeves mindig nagyon óvta és titkolta a magánéletét. Szinte soha nem beszél róla a sajtónak. Zárkózottsága annak is köszönhető, hogy 1993-ban kábítószer-túladagolásban elveszítette egyik legjobb barátját, River Phoenix-et.

Aztán később sem érte őt túl sok öröm. Először Jennifer Syme-mal közös kislányuk, halva született, majd 2001-ben Syme is meghalt egy autóbalesetben. Reevesnek két húga van, aki közül az egyik leukémiában szenved. Így a szeretet szót és annak jelentését alaposan átgondolhatta.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az újságírónak azt válaszolta: „Tudod, én egy magányos srác vagyok. Senki nincs az életemben. De ha valaki betoppanna, tisztelném és szeretném. Remélem, egyszer velem is megtörténik mindez!”

A színész elmondta, hogy a hírnév számára csak hátrány. Néha úgy érzi magát, mint egy ketrecbe zárt állat: „Színész vagyok, a paparazzók vadásznak rám. De nem járok el sokat, alig csinálok valamit. Elég unalmas vagyok.” Azért sokan drukkolnak a színésznek, hogy így 54 évesen végre megtalálja a boldogságát.