Te + Én

Tárgyak, amik tönkretehetik a szerelmeteket

Elsőre talán furcsán hangzik, hogy mi köze lehet egy-egy használati tárgynak ahhoz, hogy boldogok vagytok, vagy sem? Pedig sok tárgy, ami körülvesz minket, megzavarhatja a harmóniát.

Elsőre talán te is a televízió készülékre és más elektromos kütyüre gondoltál, melyekről már sejted is egy ideje, hogy zavaróak lehetnek. A „mit nézzünk a tévében?”, és „kinél van a távirányító?” az egyik leggyakoribb vitaforrás a párok között. De már az is veszekedést szíthat, ha nem azonos az érdeklőség kör. Ha mondjuk, te a főzőműsorokat nézed szívesebben, de a párod viszont inkább focit nézne. Egy darabig lehet megegyezés, de előbb-utóbb biztos, hogy borul a rendszer, és jönnek a viták.

pexels.com/jeshoots.com

pexels.com/jeshoots.com

De az sem segít, ha állandó rendetlenség vesz benneteket körül. A szanaszét heverő ruhák még akkor is zavarhatják a pasit, ha ő dobálta szét. Nem azért tette, mert úgy érzi jól magát, csak így volt kényelmes. Vagy szoktasd rá, hogy minden a helyére kerüljön, vagy szedegetheted egy életen át, de soha ne hagyd ott.

Árthat a kapcsolatnak egy gyűrű is. Igen-igen, a nők ettől jót remélnek, de mi van akkor, ha még sincs kedved hordani, sokszor azt sem tudod, hogy hol van? Ez minden férfinak rosszul esik, és ha egyszer megjegyzi, legyél óvatos. Inkább tarts magadnál, persze a legjobb, ha viseled is, mert a párod büszkén adta, viseld így te is!

Fotó: iStock.com/GOLFX

Fotó: iStock.com/GOLFX

A lakásotokban lévő képek és fotók is megérnek egy elemzést. Az ugye alap, hogy egyetlen exről sincs kint egy fénykép sem. De az sem, jó, ha csak olyan képek vannak rólatok, ahol társaságban, családdal, barátokkal vagytok. Legyen olyan, ami rólatok szól, ami romantikus, ami igazán szerelmes. A szülőkről fotót tartani a hálószobában pedig egyenesen tilos!