×

Csillagok

Újra szingli Bradley Cooper

Bár a pár még hivatalosan nem erősítette meg, de már szinte az összes bulvár lap megírta, hogy szakított a Bradley Cooper és a modell, Irina Shayk. Úgy tűnik a hír, tényleg igaz.

A hír hallatán biztos, hogy a rajongók nagyobb része arra gondol, hogy vajon, akkor most összejön Bradley Cooper és Lady Gaga? És csak a kisebbik rész gondolja azt, hogy jaj, szegény Irina. Pedig a színész és a modell csodaszép pár voltak. A kapcsolatuk 2015 tavaszán kezdődött. Életüket, kezdetben, a nyilvánosság kizárásával élték, nem nyilatkoztak a magánéletükről. Akkor úgy gondolták, hogy az a normális, ha a szakmai életük tartozik csak a nyilvánosságra, de a magánélet az tabu. Irina úgy fogalmazott, hogy: „Ez csak az enyém és a családomé, és nagyon boldog vagyok így.”

Bradley és Irina az idei Golden Globe gálán Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

Bradley és Irina az idei Golden Globe gálán Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

Kezdetben rendben is volt minden, aztán a tavalyi év biztos, hogy fordulópont volt az életükben. Jött a Csillag születik sikerfilm, Lady Gagával a főszerepben, na meg Bradley-vel. És a számtalan pletyka keringett arról, hogy vajon a színész és az énekesnő a valóságban is összeszűrte a levet? Még az Oscar-gálán sem lehetett tudni, hogy kapcsolatuk igazi, vagy csak egy jófajta PR fogás. Mindenesetre Bradley folyton cáfolt, Irinának az egészből elege volt, Lady Gagának meg az eljegyzését is felbontotta. Az Oscar megnyerése után Bradley Cooper egyébként úgy nyilatkozott, hogy mostantól csak a családjával szeretne minél több időt tölteni. Talán azért, hogy rendbe jöjjenek a dolgok?

Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

Mindenesetre a 44 éves színész és a 33 éves modell most úgy döntöttek, hogy különválnak. A People szerint most azt szervezik, hogyan osszák meg közös kislányuk, a kétéves Lea De Seine felügyeleti jogát.