Csillagok

Krisztusi korban a világhírű ikrek

Kisbabaként ismertük meg őket, ám a lányok nem csak felcseperedtek, de milliomos üzletasszonyokká is lettek.

1987-től 1995-ig futott az ABC amerikai csatorna sikersorozata, a Bír-lak (Full House). A szériában egy család mindennapjait követhették a nézők, ahol egy apuka és három gyermeke, illetve azok nagybátyjai kalandos, rögös élete tárult a nézők elé nagyon sok nevetéssel. A három gyermek közül mindenki a legkisebb lányt, a kisbabát jegyezte meg, akit felváltva alakított Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen.

A sorozat megszűnése után sem kerültek ki a rivaldafényből az ikrek, de innentől már együtt és egyszerre akarták őket. Még 1993-ban saját céget alapítottak Dualstar néven, ami az ikerpár produkciót készítette. Tengernyi filmben játszottak főszerepet és saját sorozatban is szerepeltek, melynek címe  The Adventures of Mary-Kate & Ashley volt.

Népszerűségüket nagyon ügyesen kamatoztatták, saját rajongói klubot hoztak létre, illetve divatmárkát, ruhákkal, kiegészítőkkel, önálló üzletekkel. Mire elérték a 18 éves kort, már a Forbes magazin a 100 leggazdagabb fiatal nő közé sorolta őket. Mindezek mellett számos sikeres vállalkozásuk működik, többek között cukrászdahálózatuk, műsorkészítő cégük és webtanácsadó vállalatuk is van.

Nem tudom, mivel lehet meglepni harmincharmadik születésnapján két olyan lányt, akinek több százmillió dolláros vagyona van – de mi nagyon boldog születésnapot kívánunk nekik.