Csillagok

Palvin Barbi és barátja már igazi álompár Hollywoodban

Úgy tűnik, a Victoria’s Secret magyar modellje és színész barátja, Dylan Sprouse között egyre komolyabbra fordul a szerelem. Barbi már meglehetősen sűrűn találkozik a fiú családjával, és a fiatalok között dúl a szerelem.

Barbit és Dylant lassan álompárként emlegetik Hollywoodban, és erre mindenkinek, minden oka megvan. A magyar modell és 26 éves kedves – aki az ikertestvérével a Disney Channel egyik legnépszerűbb sorozatának a Zack és Cody életének főszereplői voltak – már jó ideje nem titkolják a kapcsolatukat, számtalan közös poszt, és főleg szerelmes poszt szerepel a közösségi oldalaikon, vagyis inkább csak Barbién, mert Dylan annyira nem használja.

Fotó: iStock.com/Denis Makarenko

Fotó: iStock.com/Denis Makarenko

Mindenesetre a közös program egyre több, és a magyar lány már Dylan családjával is találkozott. Nemrégiben Cole-al – az ikertestvérrel – és annak barátnőjével, Lili Reinharttal is találkoztak, de legutóbb Barbi a fiúk édesapjával, Matthew Sprouse is megismerkedett.

Az ikrek, Dylan és Cole fotó: iStock.com/Kathy Hutchins

Az ikrek, Dylan és Cole fotó: iStock.com/Kathy Hutchins

A család a Salvatore Ferragamo show-n találkozott Firenzében. Olaszország mint helyszín egyébként sem véletlen, mert a fiúk Toszkánában születtek, 4 hónaposak voltak, amikor a szüleik visszaköltöztek Amerikába. És milyen jól tették, mert így Kalifornia lett az otthonunk, színészek lettek, és egy csodaszép románcnak drukkolhatnak a rajongók.