×

Csillagok

Harry herceg Jennifer Anistonra hajtott

Jennifer Aniston új könyvében arról számolt be, hogy évekkel ezelőtt Harry herceg csapta neki a szelet, mert úgy gondolta a Jóbarátok színésznőjéről, hogy jó „hercegnő-alapanyag” lenne.

Az egész még 2009-ban kezdődött – számolt be a megdöbbentő részletről a Mirror. Jennifer, bár most sem panaszkodhat a formájára, de akkoriban igencsak kelendő volt, és éppen egy szál nyakkendőben pózolt a GQ címlapján. Így figyelt fel rá Harry herceg is, aki úgy gondolta, hogy meg tudná hódítani a színésznőt.

Fotó: iStock.com/Bart Lenoir

Fotó: iStock.com/Bart Lenoir

Mit számított az a 16 évnyi korkülönbség. Jennifer elmondása szerint akkoriban sokat beszélgettek és bizony még randizni is elhívta őt Harry. Mivel a herceg tudta a telefonszámát, rendszeresen küldözgette neki az üzeneteket. De Aniston tisztában volt azzal, hogy ekkora korkülönbséggel meg sem fordulhat a fejében semmi. Össze is törte Harry szívét rendesen, mert nem akarta becsapni.

jennifer.aniston3

Érdekes módon Harry többször is mondogatta, hogy neki jó lenne egy amerikai színésznő, míg Meghan ekkoriban kijelentette, hogy szívesen találkozna egy brit férfivel. És milyen a sors? Az egykori amerikai színésznő, Meghan Markle később összejön egy brit férfivel, Harry herceggel. Ma pedig már házasok és gyermekük van, míg Jennifer Aniston éppen egyedül, férfi és gyerek nélkül.