×

Gyereknevelés

Mozdulj ki a városi sportfüzet segítségével

Az ingyenes kiadvány bemutatja a főváros testmozgásra ösztönző helyszíneit, számba veszi nagy sportolóinkat, valamint a régi idők sportolásra használt terepeiről is szó esik.

Sportos család vagytok, szívesen pattantok bringára, de egy jó kis focira sem mondtok nemet közeli parkban. Akkor nagyon hasznosnak fogjátok találni a főváros legújabb ingyenes kiadványát. Fedezd fel a sportos Budapestet! hirdeti a frissen megjelent VÁROSI SPORT FÜZET, ami budapesti és Budapestre látogató családoknak – gyerekeknek, szüleiknek és nagyszüleiknek kínál tartalmas és aktív kikapcsolódást. A füzet többfunkciós, hiszen megismerheted belőle a főváros mozgásra ösztönző helyszíneit, emellett bemutatják neked a legendás sportolóinkat, valamint a régi idők sportolásra használt terepeiről is szó esik. Ez a könyvecske a korábban megjelent Városi Titkos Füzet (2016) és Városi Zöld Füzet (2018) folytatása.

Fotó: Deák17 Galéria

Fotó: Deák17 Galéria

Ha eddig nem ismerted volna, most olyan különleges budapesti helyeket mutat be neked a füzet, mint az Olimpia park, a Margitsziget vagy éppen a Népsziget, illetve a különböző túrázó helyek, sőt a legújabb szabadtéri fitnesz és gördeszka parkok, valamint a fővárosi uszodák is. A VÁROSI SPORT FÜZET a Fővárosi Önkormányzat jóvoltából jelent meg, a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa év kapcsán. A kiadvány vállalt célja, hogy a családok együtt fedezzék fel Budapest sportolásra alkalmas helyszíneit és szabadidős értékeit. Mindezek mellett a füzetben találhatsz fejlesztő feladatokat, amelyek 8-10 éves iskolás gyerekeknek készültek, így akár az egész család együtt használhatja a kiadványt, melyben a srácok izgalmas feladatokat oldhatnak meg, te pedig szülőként érdekes kultúrtörténeti, környezetvédelmi, illetve építészeti és várostervezési információkról olvashatsz.

Fotó: Deák17 Galéria

Fotó: Deák17 Galéria