Csillagok

Adele alakjának jót tett a válás

A tizenötszörös Grammy-díjas énekesnő néhány hónapja jelentette be, hogy elválik férjétől, de úgy tűnik Adele jó döntést hozott. Legalábbis vékonyabb és csinosabb, mint volt, ez pedig arról árulkodik, hogy jól érzi magát a bőrében.

Az Oscar-, Golden Globe-, valamint Grammy-díjas angol énekesnő, dalszerző nyolc év után döntött úgy, hogy elválik férjétől, Simon Koneckitől. Adele és Simon 2011-ben kezdtek randizni, kicsivel később már terhes volt, és fiuk, Angelo 2012. októberében jött a világra. Titokban házasodtak össze, de most már az is hivatalos, hogy elváltak.

fotó: istock.com/Tinseltown

Ilyen volt néhány éve… fotó: istock.com/Tinseltown

Az elmúlt időszakban Adele inkább csak a munkára és kisfiára koncentrált, de közben néhány kilótól is megszabadult. Pár napja az énekesnő a Spice Girls tagjaival bulizott, akik egy színfalak mögötti képet meg is osztottak az Instagram-oldalukon.

Fotó: instagram.com/spicegirls

Ilyen lett most… Adele középen Fotó: instagram.com/spicegirls

Ezen Adele nem csak attól ragyog, hogy ő áll a lányok gyűrűjében, hanem attól is, hogy könnyebbnek érzi magát a testében. Mielőtt valaki aggódna, hogy a válás okozta stressz az oka az átalakulásnak, a Mirror arról számolt be, hogy Adele bizony elkezdett sportolni. A mindig is dundi énekesnő a reformer pilatest választotta, ami egy erősítő és nyújtó gyakorlatokból álló mozgásforma. Gyanítjuk ez a mostani még nem is a végső formája az énekesnőnek, és mi szívből drukkolunk, hogy elérje a vágyott alakját.