×

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szerelem

Nyaraláskor jobb lesz a szex

Új kutatás készült a párok nyaralásra vonatkozó szex tervei és a technológiai „kütyük” közti összefüggésről. Mert bizony befolyásolja a kettő egymást, főleg akkor, ha kikapcsolódásra vágyunk.

Egy 2000 felnőtt részvételével készült felmérés feltérképezte az emberek nyaraláshoz fűzött szex-elvárásait, amiből kiderült, hogy 52 százalékuk reménykedik abban, hogy jobb lesz, ugyanakkor 60 százalékuk bevallotta, hogy a gyakorlat nem őket igazolta – erről számolt be a napidoktor.hu.

Fotó: iStock.com/anyaberkut

Fotó: iStock.com/anyaberkut

Ez a szám egyébként nem meglepő, mert az emberek 40 százaléka kevésbé hajlamos kezdeményezni, ha partnere a telefonját nyomkodja az ágyban. Általánosságban elmondható, hogy a nyaralás közbeni digitális figyelemelterelés negatívan hatnak a kapcsolatainkra. A telefonnyomkodás, a tévé nézés vagy a laptop használat is ilyenkor vitához vezet. Mert a párok egyik vagy másik fele pont azt szeretné elérni, hogy a nyaraláskor más legyen a megszokott napi rutin.

A válaszadók 57 százaléka szerint felcsigázná őket, ha tudnák, hogy a partnerük kikapcsolta a telefonját, hogy zavartalanul koncentrálhasson a nyaralásra, és az együtt töltött időre. Amennyiben ez megtörténik akkor a szex is minőségibb lesz. Lehet az is, hogy nem az első alkalommal, vagyis a nyaralás első napjaiban még nem állt át a szervezet a pihenésre, de a harmadik nap után már lehet, hogy ki sem akartok kelni az ágyból, és főleg nem vagytok arra kíváncsiak, hogy ki, mit posztolt a Facebookra, hogy mit üzent a főnök, vagy, hogy milyen hírek történtek a nagyvilágban. Érdemes kipróbálni.