Csillagok

Elárverezik a Grease legendás bőrruciját

Ősszel kalapács alá kerül Olivia Newton-John fekete bőrkabátját és szűk nadrágja, amit a Grease című film zárójelenetében viselt. A színésznő így akar segíteni a rákos betegeken, mert ő maga is az.

1978-ban készült a legendás musicalfilm. Ennyi idő alatt épp elégszer láthattuk már a filmet, hogy ha azt halljuk, hogy Olivia Newton-John és bőrszerkó már dúdoljuk is a finálé dalt, akik ügyesebbek, azok táncolhatják is. Danny Zuko (John Travolta) és Sandy Olsson (Newton-John) szerelmének sztoriján generációk nőttek fel, és a legjobb, hogy újra és újra elő lehet venni. Ráadásul vannak korok, amikor azt mondhatjuk, hogy még a ruhák sem divatjamúltak. Mint például Sandy legendás fekete szettje, amikor Dannyvel eléneklik a You’re the One That I Want című számot.

A legendás ruha még viaszszoborként is megvalósult Fotó: iStock.com/Gregorio Koji

A legendás ruha még viaszszoborként is megvalósult Fotó: iStock.com/Gregorio Koji

A Julien’s Auctions arórl számolt be, novemberben ezt a ruhát bárki megvásárolhatja. Az MTI közlése szerint a kabát és a nadrág két külön tételként fog szerepelni a novemberi árverésen, de együttesen várhatóan 200 ezer dollárért (57,7 millió forint) fognak elkelni. A többszörös Grammy-díjas angol-ausztrál énekes-színésznő csaknem 200 tárgyat bocsát árverésre a Beverly Hills-i aukción. A színésznő a licit bevételének egy részét a melbourn-i Rákkutató és Wellness Központ támogatására fordítja majd, ami nem véletlen. A 70 éves színésznő tavaly szeptemberben jelentette be, hogy harmadszorra is rákot diagnosztizáltak nála.