Csillagok

Károly herceg James Bondnál járt

Károly herceg olyan látogatást tett a héten, amiért sokan irigykedhetnek rá. Legalábbis azok, akik a James Bond-filmek rajongói. A wales-i herceg az új James Bond-film forgatásán a London külvárosában lévő Pinewood Stúdióban.

Április végén mi is megírtuk, hogy Cary Fukunaga, a film rendezője a Karib-tengeri szigeten tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Rami Malek a James Bond-filmben lesz újra látható a mozivásznon. Akkor kiderült az is, hogy Daniel Craig most fog utoljára kamerák elé állni a 007-es ügynök szerepében. És leleplezték azt is, hogy szexbomba, Ana de Armas lesz a filmben, amit azóta már Londonban forgatnak.

Berlin, 2016. október 4. Roger Moore, Timothy Dalton, Daniel Craig, Sean Connery, George Lazenby és Pierce Brosnan, a James Bond brit kémet alakító színészek viaszszobrai (b-j) a Madame Tussauds berlini panoptikumában 2016. október 4-én. (MTI/EPA/Britta Pedersen)

Berlin, 2016. október 4.
Roger Moore, Timothy Dalton, Daniel Craig, Sean Connery, George Lazenby és Pierce Brosnan, a James Bond brit kémet alakító színészek viaszszobrai (b-j) a Madame Tussauds berlini panoptikumában 2016. október 4-én. (MTI/EPA/Britta Pedersen)

Az MTI arról számolt be, hogy Károly herceg nem csak ellátogatott a forgatás helyszínére, hanem találkozott is a színészekkel. Többek között Daniel Craiggel, valamint Ralph Fiennesszal és Naomie Harrissel, akik Bond felettesét, M-et, valamint M titkárnőjét, Miss Moneypennyt alakíta.

Zalánpatak, 2018. június 2. Károly walesi herceg (j) Zalánpatakon 2018. június 1-jén. A brit trónörökösnek saját birtoka van a székelyföldi faluban. Mellette gróf Kálnoky Tibor. MTI Fotó: Kátai Edit

Zalánpatak, 2018. június 2.
Károly walesi herceg (j) Zalánpatakon 2018. június 1-jén. A brit trónörökösnek saját birtoka van a székelyföldi faluban. Mellette gróf Kálnoky Tibor.
MTI Fotó: Kátai Edit

A látogatáson Craig és Fiennes körbevezette a brit trónörököst M irodájában, majd Károly herceg megnézett a monitorokon egy jelenetet a készülő filmből. Craig pedig még a 007-es ügynök híres járgányát is megmutatta Károlynak, aki biztosan jól érezte magát a kellemes feladat teljesítése közben.