Csillagok

George Clooney Obamával motorcsónakozott

George Clooney jótékonysági vacsorát rendezett olaszországi birtokán, ahova Barack Obamát és családját is meghívta. Az korábbi amerikai elnököt és feleségét Clooney motorcsónakkal fuvarozta.

A The Clooney Foundation for Justice nevű szervezet jótékonysági estjét az emberi jogaikban megsértett áldozatok megsegítésére szervezte a Clooney házaspár. A rendezvény elsősorban a feleség, Amal ötlete volt, aki emberi jogi ügyvéd. A Daily Mail információi szerint az Obama család nem csak Clooneyéknál vendégeskedett az elmúlt hetekben, hanem járt a U2 zenekar két tagjánál, és Milánóba is ellátogattak egy mesés bor­birtokra a Châteauneuf-du-Pape-re.

 Amal és férje George Clooney 2016-ban Cannesban.

Amal és férje George Clooney 2016-ban Cannesban.

Azért a Clooney házaspár estje mindenképp kiemelkedik az átlag hétköznapokból, már csak azért is, mert a színész fontosnak tartotta, hogy ő maga szórakoztassa Obamaékat. Éppen ezért egy nagyobb fajta motorcsónakkal érkezett Barack és Michelle Obamáért, valamint a lányukért, hogy a fogadás helyszínére, a saját villájukba vigye őket.

A színészlegenda egyébként évek óta jó barátságot ápol Obamáékkal. Sőt, úgy tűnik, az olaszországi birtokukon minden évben megfordul valaki, aki igazán nevezetes személyiség, mert tavaly Meghant és Harry herceget látták vendégül.