Csillagok

Összeállt a két szupermodell

Tavaly ősszel nem véletlenül hagyta ott - 16 év után - Heidi Klum A kifutó című műsort. Az új tehetségkutatója a Making The Cut címet kapta, ahol olyan szupermodell is helyet kapott a zsűri székben, mint Naomi Campbell.

Tavaly ősszel derült ki, hogy Heidi Klum műsorvezető- és zsűritársával, Tim Gunn-nal együtt otthagyja a magyarul A kifutó címet viselő Project Runway-t, hogy valami újba kezdjenek, ráadásul együtt.

Heidi Klum shutterstock

Az egykori modell akkor közleményben köszönte meg a 16 évadot, azt írta, hogy a műsor mindig különleges helyet fog elfoglalni a szívében, és hálás azért, hogy sok divattervezőt elindíthatott a pályáján.

De Klum és Gunn nem ok nélkül hagyta el a műsort. Más terveik voltak: egy egészen hasonló produkcióba fogtak az Amazonon. A szintén divattervezőket célzó tehetségkutatónak most lett meg a címe: Making The Cut. Sőt, az is kiderült, hogy többek között Naomi Campbell és Nicole Richie is helyet foglalhat a zsűriben.

Naomi Campbell (Fotó: Facebook)

Hogy milyen lesz a két szupermodell egy műsorban azért nagyon izgulni nem kell, hiszen ők már bizonyították, hogy jól megférnek egymás mellett, akár munkáról, akár szórakozásról van szó.