×

Gyereknevelés

3 napig Győr a gyermekek fővárosa

Idén sem marad el a Győrkőcfesztivált, ezúttal július 5. és 7. között várják a gyermekeket és családjaikat egy feledhetetlen kikapcsolódásra.

Több, mint 10 éve minden nyáron három napig megszállják Győr belvárosát a gyerekek, az esemény kitalálójának és rendezőjének elve szerint egy hatalmas játszótérré alakítják a történelmi városrészt. A többszörösen díjazott rendezvény mottója nem változott az évek során: „10 helyszínen 1000 program, zsebpénz nem kell, mert ingyen van”.

Olyan játék, mászóka, kézművesfoglalkozás talán nincs is, amit a Győrkőcfesztiválon nem lehet kipróbálni.

Rögtön kezdésnek zenés, táncos, vízparti gyerekparti várja a családokat, medencékkel és pálmafákkal, ahol Varga Feri és Balássy Betty gyerekműsorát vagy éppen Hahó Együttes koncertjét is élvezhetik. Emellett a családi játszóház is remek programnak ígérkezik, illetve igazi különlegesség a trükkös bringák bemutatója is, ahol tesztelhetitek is az egyedi kerékpárokat.

Ha inkább a társasjátékokat szeretitek, erre is lesz lehetőség, de felsorolni is nehéz, hogy mi mindennel várnak titeket, egyszerűbb ha élőben nézitek meg, próbáljátok ki a fesztivál kínálta lehetőségeket.