Csillagok

Sandra Bullocknak sem hisszük el a korát

55 éves lett az Oscar-, és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, Sandra Bullock. A Féktelenül vagy az Aludj csak, én álmodon filmek sztárja már nyolc évesen színpadon állt.

Sandra Bullock édesanyja operaénekesnő volt, apja pedig énektanár. Így a kis Sandratól nem volt idegen a színpad és a szereplés, már nyolc évesen fellépett Nürnbergben, Bécsben és Salzburgban is. Évekig Németországban élt a család, az anya karrierje miatt. Amikor aztán visszatértek Amerikába, Sandra Bullock az Észak-Karolina-i Greenville-ben színészetet kezdett tanulni.

Sandra Bullock (Fotó: Shutterstock)

Sandra Bullock (Fotó: Shutterstock)

Néhány sorozatszerep után a nagy áttörés 1994-ben jött a Féktelenül című filmmel. 1996-ban már a legjobban fizetett színésznők közé tartozott, két évvel később pedig már egy kisfilmet is készített, melynek ő maga volt a rendezője, a forgatókönyvírója és főszereplője is. A közönség persze imádta a Mint a hurrikában és a Beépített szépségben is.

Járt Matthew McConaughey-vel, Ryan Gosling-al is, végül Jesse G. Jamesszel házasodott össze 2005-ben. Csak 5 évig voltak együtt, gyermekük nem született, ellenben a férfi többször is megcsalta Bullockot. A sors fintora, hogy még együtt voltak, amikor kérvényeztek egy örökbefogadást, de a színésznő egyedül is vállalta a gyereket, így örökbefogadott egy kisfiút. Később még egy kislánya is lett, ugyanilyen módon, akivel még a People magazin címlapján is szerepelt.

Sandra Bullocknak a családja és a munkája mellett a humor is nagyon fontos. Azt tartja róla, hogy: „Mindig hanyatt dobom magam tőle. Olyan dolog, amiből sohasem elég.”