Te + Én

Csillagjegyek, akik feleségnek születtek

Született feleségek, de tökéletes kiadásban, nem úgy, mint az amerikai sorozatban. Létezhet ilyen, mert vannak olyan csillagjegyek, akiknek ez lett megírva.

Rák

A Rák nők nem csak a család és az anyaság központját jelentik, hanem a feleségét is. Nehéz lenne tőle jobbat találni. Megvan benne minden, amitől tökéletes lesz: figyelmesség, érzékenység, odaadás, ragaszkodás, báj és kedvesség. Bármelyik helyzetben tud figyelni és mindig azt nyújtja, amire szükség van. Emellett még romantikus is, de csak pont annyira, amitől még a férfiak sem másznak a falra.

unsplash.com/Tiko Giorgadze

unsplash.com/Tiko Giorgadze

Skorpió

Hihetetlenül vonzó és erős kisugárzással rendelkezik, ami miatt minden férfi őt akarja. És jól is teszik, mert nagyon jó választás. Izgalmas alapanyag, ha feleségről van szó. Nagyon jól kezeli a hibákat, nem keres bűnbakot, és nincs nála őszintébb. Azt persze igényli, hogy figyeljenek rá, és azt sem bánja, ha lehozzák neki a csillagokat is az égről, de ezért, cserébe ő is megtesz mindent. Szóval meg is érdemli azokat a csillagokat.

Bika

Talán a másik két jegyhez képest vele nehezebb dolga van egy férfinak, de csak addig, amíg el nem éri, hogy bízzon benne. Céltudatos, szorgalmas, és hűséges társ. Nagyon hisz az egyenlőségben, nem riad vissza a férfimunkáktól sem, de ugyanezt a párjától is elvárja. Náluk gyakran fordul elő, hogy a férj főz, az asszony vágj a füvet, de nekik ez is természetes. Tökéletes feleség tud lenni, ha megtalálj a tökéletes férjet.

Ikrek

Már barátnőként is bizonyít, és másokkal ellentétben ő a házasságtól sem változik meg. Nem lesz belőle házisárkány csak azért, mert bekötötték a fejét. Az Ikrek feleség imádja a harmóniát, a békét és törekszik is arra, hogy ezeket megteremtse. Nagyon jól kezeli a vitás helyzeteket, mellette minden nap olyan lesz, mint a legboldogabb mézeshetek.