×

Szerelem

Ebben a magyar városban néznek a legtöbben pornót

Hiába tagadják az emberek, pornót szint mindenki néz. Jó, vannak kivételek, de kevés. A szexrandi.hu ismét készített egy felmérést, melyből kiderül, hogy hol van a legnagyobb nézettsége ennek a „műfajnak”.

A felmérés először annak járt utána, hogy melyik megyékben kerestek legtöbbször szexuális tartalmakra. Ezek alapján a toplistás helyet: Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye szerezte meg. Ezután szűkítették a felmérést városokra is. Miskolc, Nyíregyháza és Mosonmagyaróvár nem sokkal maradt le a dobogó legfelső fokán található Nagykanizsától.

fotó: iStock.com/Kaspars Grinvalds

fotó: iStock.com/Kaspars Grinvalds

A dél-zalai város egyébként nem először szerepel ilyen listán. 2016-ban például második lett, akkor az első helyet Kazincbarcika érdemelte ki, Budapest pedig nem volt benne az első tízben.

A mostani felmérésből az is kiderült, hogy milyen szexvideó hozza lázba az embereket, és sokszor a kíváncsiság győz, nem is annyira a pornó iránti igény. Idén nyáron ugyanis a júliusi győri szexvideó volt az egyik legnépszerűbb, amikor egy pár képtelen volt ellenállni vágyainak, így a város központjában található szökőkútban estek egymásnak. Télen majd biztosan másfajta videó fog hódítani. Talán egy szánkón szexelő pár lesz a legnépszerűbb, persze csak akkor, ha hó is lesz…