Csillagok

38 éves lett az egyik legirigyeltebb alakú sztár

A huszonháromszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő, Beyoncé ma lett 38 éves.

Az „Univerzum Királynője” már a tavalyi születésnapján nyílt levélben összegezte az elmúlt évét rajongói és követői számára. Akkor megírta, mennyire elégedett az életével: közös albumot adott ki férjével, akivel már 10 éve alkot egy párt és három gyerek édesanyjaként visszatérhetett a színpadra, a Coachellán szerepelt (amit egy évvel korábban még a terhessége miatt mondott vissza).

Beyoncé ma joggal mosolyog Fotó: EPA/JIMMY MORRISON

Beyoncé ma joggal mosolyog Fotó: EPA/JIMMY MORRISON

A tavalyi koncertjéről és annak előkészületeiről egyébként dokumentumfilm is készült, Homecoming címmel, a film áprilisban volt látható a Netflixen.

Nyáron felröppentek a pletykák egy negyedik gyerekről: az Oroszlánkirály premierjén kissé kikerekedve megjelent énekesnő és férje körül, a híreket azonban maga Beyoncé cáfolta meg. Állítólag mind a három gyerek nehezen jött össze a sztárnak és így sokszor kellett csalódnia. Bevallotta azt is, hogy ikerterhességével mesterséges úton esett teherbe és nem vágna bele ismét egy ilyen folyamatba. A temperamentumos énekesnő tökéletes alakjáért amúgy sokan irigykednek, Beyoncé – állítása szerint – meg is dolgozik vékony derekáért. Bár nem számolja a kalóriákat, igyekszik egészségesen és felesleges szénhidrátok nélkül étkezni.

Két évvel ezelőtt a férje félrelépése kapcsán került a bulvársajtó címlapjaira. Az álompárról kiderült ugyanis, hogy kapcsolatuk korántsem tökéletes, Jay-Z megcsalta feleségét. Beyoncé egy egész albumot szentelt csalódottsága és fájdalma feldolgozásának, de úgy tűnik mára sikerült teljesen túltennie magát a párnak ezen a krízisen. Beyoncé megbocsátott férjének.