Csillagok

A negyedik x-be lépett Pink

A Pennsylvaniában született háromszoros Grammy-díjas előadót 2000 óta a legsikeresebb énekesnők között tartják számon. Két évvel ezelőtt vele kezdődött meg a 25. Sziget fesztivál, ahol Pink egy fergeteges koncertet adott a mínusz egyedik napon.

Alecia Beth Moore, alias Pink nem csupán zenei karrierjének köszönheti népszerűségét, de vagány és gyakran változó külseje miatt is imádják rajongói. Legutóbb, Jessica Simpsont védelmébe véve befestette nyolc éves lányának a haját kékre. „Úgy hallottam sokat támadták Jessica Simposnt, amiért engedte hétéves lányának, hogy beszínezze a haját” – írta az Intagramján a celeb, és kitett két fotót a poszt mellé.

Pink többször fellépett már Budapesten Fotó: MTI/Kollányi Péter

Pink többször fellépett már Budapesten Fotó: MTI/Kollányi Péter

Pink neve egyébként júliusban is címlapra került – ismét felröppent a hír házassági válságáról. Az énekesnő kapcsolata férjével, saját bevallása szerint sem volt soha egyszerű. Már két évvel a házasságkötésük után (nem mellesleg Pink kérte meg a férje kezét, aki igent mondott az énekesnőnek) válásról szóltak a hírek, de akkor sikerült megmenteni a kapcsolatot és egy év múltán újra összejöttek. Azóta két gyerekük is született, a lányuk, Willow most nyolc éves, a kisfiú Jameson pedig kettő, akikre jelenleg édesapjuk, Carey Harttal vigyáz, mivel anyukájuk turnén van novemberig.

A nyár elején bemutatott új dal, a 90 Days klipjében együtt szerepelnek férjével, bemutatják milyen nehéz külön lenni a karrier miatt és mennyire bonyolult ez a kapcsolat. Az európai koncertturnét egy drámai esemény is nehezítette, épp Norvégiából tartott Dániába a stáb, amikor a magángépen tűz ütött ki és leszállás közben balesetet szenvedett. Szerencsére az énekesnő nem tartózkodott a fedélzeten, a popénekes menedzsere pedig nem sérült meg.