Szerelem

Így csinálj szexistent a pasidból

Nézethetsz vele pornót is, de ha a technikákat ismeri, akkor már csak egy kis állóképességgel kell rásegíteni, ami az úgynevezett afrodiziákumokkal könnyen elérhető.

Kanadai kutatók utánajártak annak, hogy egyes ételek tényleg segítenek-e a férfiasság elérésében, vagy csak afféle városi legendák. Az eredmény az lett, hogy tényleg van értelme így segíteni a szerelmi életen, és bizony, nagyon nem mindegy, hogy mit eszünk vagy iszunk közvetlenül a szexuális aktus előtt. Kiderült az is, hogy a hangulatjavító bor és a csokoládé inkább csak pszichológiai szempontból tekinthető afrodiziákumnak, orvosi szempontból nem, de ugyanakkor néhány étel tényleg segít.

Osztriga. Fotó: www.shutterstock.com

Az osztriga például a legjobb természetes szexuális vágyfokozó. Jelentős mennyiségű cinket tartalmaz, amely ösztönzi a férfi nemi hormon (tesztoszteron) termelését. A tojás is hasonlóan hasznos, mivel rengeteg vitamin és hasznos fehérje található benne, ami még a spermák mennyiségét is növeli.

A gyömbér is valóban lendületet visz a szexuális életbe. Akár teaként is érdemes kortyolgatni, de egy könnyed beszélgetéshez, aminek a vége akár szeretkezés is lehet. A zeller segítségével pedig plusz erőre tehetnek szert a férfiak, míg a spárga – az osztrigához hasonlóan – magas cinktartalmával növel a vérben a tesztoszteron szintjét. Persze nem biztos, hogy minden van otthon a hűtőben, és nem is úgy kell elképzelni, hogy vacsorára ezt kell a férfiakba tömni. De ha figyeltek a változatos étkezésre, és egyre többször beiktatjátok ezeket az ételeket, akkor annak hamarosan meglesz a hatása is.