Közélet

A BKV mostantól sok mindent elárul magáról

Tudod, hogyan válik valóra a gyermek álma, aki trolibuszvezető szeretne lenni? Tudod, hogy alakultak ki a csuklós buszok, vagy azt, hogy a metrómegállók egyben óvóhelyek is? Vlogot indít a BKV, amelyből kiderülnek ilyen és hasonló érdekességek, titkok, hasznos tudnivalók a budapesti közösségi közlekedés világából.

Most mindenki választ kaphat kérdéseire a BKV youtube csatornáján induló BKV Vlog sorozatból, amelynek első három videóját a hétvégén tették közzé. A videókon a társaság szakembereinek kalauzolásával sok érdekesség mellett megismerhetjük különleges járműveiket, bepillantást nyerhetünk az utazóközönség számára ismeretlen helyszínekbe, illetve betekinthetünk a járművezetői szakma rejtelmeibe.

A vidók témái között lesznek műszaki érdekességek, különleges helyszínek – szerverszoba, F4, képzés stb. –, de a járművek szerelmesei számára is tartogatnak meglepetést. A hetente frissülő új csatornán 26 bejegyzés lesz elérhető, amelynek nagy részét év végéig bemutatják. Szintén a hivatalos youtube csatornán tekinthetők meg a kuriózumnak számító, gömbkamerával készült VR360 filmek, amelyek vizuális térhatással, 360 fokban mutatják be a különleges helyszíneket.

Érdemes tehát feliratkozni a BKV youtube-csatornájára.