Kultúra

Kovács Patríciával készült el a Tankcsapda új klipje

Kovács Patrícia színésznő, Janklovics Péter humorista és az Alma együttes frontembere Buda Gábor is szerepel a Tankcsapda,’Szevasz Öcsém’ című videoklipjében.

A most debütáló friss klip a ’Liliput Hollywood’ című album első kiemelt dalára készült, melyet öt nappal a hivatalos premier előtt már 150 szerencsés rajongó láthatott a Budapest Parkban egy zártkörű közönségtalálkozó keretében. A várakozásokkal ellentétben, ezúttal egészen más oldalát mutatta meg a zenekar. A klip szereposztása is különlegesre sikerült, a banda tagjai mellett Kovács Patrícia színésznő, Janklovics Péter humorista és az Alma együttesből ismert Buda Gábor mellett több gyerek is szerepel a kisfilmben, többek közt Fejes Tamás és Sidlovics Gábor gyermekei is feltűnnek a filmkockákon.

Fotó: Bertli Zoltán

Fotó: Bertli Zoltán

A főszerepet három olyan művész alkotja, akiktől azért a rockzenei közeg távol áll. A Tankcsapda éppen ezért is döntött mellettük, a ’Szevasz Öcsém’ önmagában is egy szórakoztató, laza, bulizós dal, azaz: „Nézni kell a képeket és örülni a zenének.”

Fotó: Kovács Levente

Fotó: Kovács Levente

„Volt bennem egy kicsi hezitálás, hogy nem követek-e el saját magammal szemben egy karaktergyilkosságot”- mondta Kovács Patrícia. „De aztán arra gondoltam, hogy ez egy színészi feladat, amit meg kell tudnom csinálni és ez csak színesítheti azt, hogy ilyenre is képes vagyok, meg pont az ellenkezőjére is. És aztán nyilván én nagyon szeretem és nagyon tisztelem a Tankcsapdát, irgalmatlanul menő ez a 30 év amit letoltak, úgyhogy ez a két dolog meggyőzött arról, hogy én ezt bevállaljam” – nyilatkozta a színésznő.