Szerelem

5 dolog, ami szex közben az eszünkbe jut

Furcsán, sokszor kaotikus módon működik az agy, és ez tehet arról, hogy szex közben nem mindig ott járnak a gondolataink, amit épp csinálunk. Márpedig ez ront a szexuális teljesítményen és az élvezet szintjén is. De, mi jut eszünkbe a leggyakrabban?

1. Exek

Meglepő vagy sem, de a legtöbb embernek bevillan – vagy hosszabb ideig a gondolataiban marad – a volt párja. Van, akinek azért mert vele jobb volt, másoknak pont azért, mert szörnyű volt, és előfordul, hogy jelentősége sincs. Az oka mégis az, hogy szeretünk hasonlítgatni, és bár ez nem túl szerencsés dolog mégsem tudjuk kivédeni.

Fotó: iStock.com/VGstockstudio

2. Napi dolgok

Ha esti szexről van szó, akkor sokaknak bevillannak a napi események. Egy-egy meeting, egy veszekedés, vagy épp a gyerek szülői értekezlete. Ha pedig reggeli szexről van szó, akkor gyorsan elkezd az agy már a várható eseményeken gondolkozni, ez sem sokkal jobb.

3. Enni kéne valamit

Bizony, sokan megéheznek már az aktus alatt, utána még többen. A nők hajlamosak ilyenkor már egy jó recepten gondolkozni, aztán csodálkoznak, ha a férfi közli: „Drágám, mintha nem itt járnál.” Óvatosan állítsd össze a menüt szeretkezés közben.

4. Úristen, le kéne fogyni!

Még a legtökéletesebb alakú nőknek is eszükbe jut szex közben, hogy hogyan néznek ki. Vajon lóg-e a háj, vagy mennyire nagy az a fenék. Ha van tükör a hálószobában, akkor a pillantás sem marad el. Azért arra figyelj, hogy ezt ne mond ki szex közben!

5. Mikor hagyja már abba…

És ezt se kívánd hangosan! Ezer a dolog, még vár egy mosás, vagy épp csak aludnál már, és ilyenkor még az orgazmust is megjátszod, csak, hogy végezzetek már. Óvatosan az átveréssel, mert könnyen súlyosabb következményei lehetnek a kapcsolatotokra nézve. Inkább mond meg, ha nincs kedved hozzá, ésszerű indokkal, és akkor szexeljetek, amikor mind a ketten értékelni tudjátok.