Gyereknevelés

Mary Poppins is helyet kap a floridai Disneyben

Különböző újdonságokkal készülnek a Disney-parkok a világ több pontján: a nemrégiben tett bejelentés szerint nem csupán a Floridai Bay Lake-ben található Epcot alakul át, de a Kaliforniában is nagyon fejlesztésbe kezdenek.

Már néhány részlet is kiszivárgott a hosszabb távú fejlesztésekből: a Journey of Water például egy közeli vizes élményt jelent majd a látogatók részére. Ugyanitt, Floridában nyílik majd egy Space 220 nevű étterem is még idén télen. Nehéz ugyan elképzelni, de a tervek szerint az étterem vendégei az űrből, 220 mérföldről nézhetik majd étkezés közben az éjszakai és nappali kilátást, amely a Földünket jelenti.

Fotó: facebook.com/Disneyland

Valamint a floridai Disney-ben kap helyett a közeljövőben Mary Poppins is. Nagyon kevés részletet ismertettek még, de az biztos, hogy a kaland a látogatók számára a Banks család otthonából indul majd.

Szintén Floridában kap majd helyet a Galaxis őrzői című amerikai szuperhősfilmben a főszereplő, Peter Milánó nevű hadihajójának mintájára fejlesztet legújabb hullámvasút is, amely 360 fokban lesz képes forogni. A Disney a közösségi média oldalán már be is mutatta, hogy fog ez a való életben kinézni:

De nem csupán a tengeren túli parkok készülnek újdonságokkal a látogatók számára, hanem a Disney California Adventure és a Párizsi Disneyland is új szuperhős témájú kiegészítőkkel, területekkel bővül. Bár ezekről a fejlesztésekről most még elég keveset lehet tudni, annyi már biztos, hogy az első látnivaló a Spider-Man játék lesz, ami az ún. Avengers Campus-ban nyílik meg, feltehetően 2020-ban a Disney California Adventure-n.

De a látogatókat nem csupán az új, tematikus eszközök, hanem egy újabb applikáció is segíti majd az élményekben és a parkokban való tájékozódásban. A Disney Genie nevű alkalmazás mutatja majd a park területén belül lévő útvonalakat.