×

Kultúra

Új dal készült a Macskák musicalfilmhez

Állítólag félelmetes lesz a világhírű Macskák musicalből készülő film. De a különleges alkotáshoz egy új dal is készül Andrew Lloyd Webber és Taylor Swift tollából.

A magyarországi mozikban december 19-én debütál a Macskák, Andrew Lloyd Webber világhírű színpadi musicaljére épülő film. Olyan sztárok változnak „cicává”, mint Judi Dench, Ian McKellen, James Corden, Idris Elba, Jennifer Hudson és Rebel Wilson.

A Macskák című musical több mint 30 éve világsiker Fotó: iStock.com/kojoku

Az MTI beszámolója szerint Andrew Lloyd Webber és Taylor Swift még egy közös dalt is készített a már meglévő slágerek mellé. A brit zeneszerző és az amerikai énekes-dalszerző Beautiful Ghosts című szerzeményét Francesca Hayward, a Royal Ballet első magántáncosa adja elő a filmben, a végefőcím alatt pedig Swift énekli. Az énekesnő egyébként szerepel is a filmben: Bombalurina karakterét ölti magára.

Francesca Hayward egyébként Victóriát alakítja a mozivásznon, akinek karakterét továbbfejlesztették a filmben. “Amikor először elolvastam a forgatókönyvet, az első dolog, ami eszembe jutott az volt, hogy „Írnunk kell egy dalt Victóriának” – írta közleményében Lloyd Webber.

Az már biztos, hogy a Beautiful Ghosts című dal fontos része lesz a Tom Hooper rendezte filmnek, amit szerintem nem csak a musical-rajongók várnak már nagyon.