Kultúra

Párizsi ruhákban koncerteznek karácsonykor a dívák

Négy énekesnő úgy gondolta, hogy nem mindennapi hangjukat "összerakják", és Dívák Karácsonya címmel koncertet adnak december 20-án a budapesti BOK csarnokban.

A nagy négyes: Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Renáta, akik így együtt, négyen, még sosem álltak színpadon. A lányoknak külön-külön is fantasztikus hangjuk van, hogy együtt mennyire jól szólnak, azt a sajtónak a Spinóza Színházban már megmutatták, ahol a decemberi koncertjükről meséltek.

A lányok között nagy az összhang és sok a nevetés Fotó: ridikul.hu

„Ez az első alkalom, hogy így együtt szerepelünk, de lehet folytatás. Mindenkinek megvan a saját stílusa, ettől még izgalmasabb számunkra a közös munka, és ettől lesz izgalmas a koncert is” – mondta Dér Heni. Az énekesnők már sokat próbálnak, bár Király Linda eddig Amerikában volt, ő viccesen elárulta, hogy a „próbákon” csak Facetimeon vett részt. Egyébként Radics Gigi a legfiatalabb, így neki jutott a munka oroszlán része: a szólamok megalkotása.

A mintegy kétórás koncertshowban lesz tánc, lézer, nagy ledfal, és divatbemutató is kiegészíti a műsort. Mivel dívák és ízig-vérig nők, azt is elárulták, hogy a fellépő ruháik egyenesen Párizsból érkeznek, és a karácsony színeit fogják tükrözi, ahogy persze a dalok is. Biztosan elhangzik majd a Csendes éj, az All I Want For Christmas Is You, valamint a Santa Claus Is Coming to Town is. Ám a lányok, nem csak együtt, hanem külön-külön is énekelnek majd, a rajongók legnagyobb örömére.

Radics Gigi elmondta, hogy a Dívák Karácsonya koncert teljes jegybevételét a Heim Pál Gyermekkórház javára ajánlják fel, így az énekesnők mindenkit arra biztatnak, hogy aki már karácsonyi ajándékon töri a fejét, vásároljon jegyet a koncertjükre.