Szerelem

A női orgazmus titkát sok férfi nem is sejti

Az orgazmus egyenlőtlenség létező probléma a nők kárára, mert az ejakuláció messze nem olyan egyértelmű, mint a férfiaknál. A női szexualitás ellentétben a férfiéval nem mindig csak a kielégülésből áll.

A férfiakra jellemző, hogy azt gondolják, a nők pont olyan mechanikusan működnek a szexualitás során, mint ők. Egyes férfiaknak az aktussal egyetlen céljuk van, hogy nekik orgazmusuk legyen, és ugyanezt elérjék a nőnél is. Pedig a női szexualitás ellentétben a férfiéval nem mindig csak a kielégülésből áll. Sok nő, állítása szerint sosem éli át az orgazmust hüvelyi úton, vagy az hullámokban tör rá, és nem az aktus legvégén egy hatalmas nyögésben kirobbanva. Vannak olyan nők is, akik kis mértékben az egész aktus során folyamatos orgazmust élnek át, és a férfiak nem értik, miért nem egy konkrét pillanatban tör rájuk az öröm. Ha férfiak beleláthatnának a női test rejtelmeibe, igencsak meglepődnének.

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

Azzal semmi probléma nincs, hogy a nők másként élik át a szexet, sok nőnek az is kielégülést jelent, hogy egy nálánál erősebb, és állatias lény elérzékenyül és elgyengül a karjai ölelésében, és ez valamilyen szinten agyi és lelki orgazmust okoz, és pont olyan kielégültek lehetnek ezek a nők, mintha testileg is eljutottak volna a csúcsra. A probléma akkor van, amikor a pasik sikerorientáltan gondolkoznak a szeretkezésről, és mivel magukból indulnak ki, elvárják a nőtől is, hogy az orgazmus riadót fújjon, amikor ők is épp végeznek.

Sajnos sok férfi a pornófilmekből informálódik, és ott azt látják, hogyha ezt a bizonyos pózt ilyen hevesen gyakorolják a nőn, az perceken belül sikoltozni fog az örömtől. Amikor pedig ezt a valóságban nem látják, nagyot sérül az egójuk. A nő pedig, úgy érzi, könnyebb, ha nyögdécselni kezd, mert nem akar csalódást okozni a férfinak.

Ördögi kör ez, pedig az őszinteséggel nem lőhetünk mellé, sőt, a férfiak imádják, ha egy nő beavatja őket a szent női test titkaiba, és megmutatja, hol jó, hol nem jó. A férfinak pedig azt kell megértenie, hogy az aktus során, nem minden az orgazmus, és a nő máshogy éli át a behatolást, mint ahogyan ő azt valaha is el tudná képzelni.