Kultúra

Jégvarázs 2 premier: varázslatos családi díszbemutató

Hamarosan Magyarországon is mozikba kerül a nagysikerű Jégvarázs folytatása. Az amerikai premier nemrég volt, így megnéztük, milyen volt és, hogy ki milyen ruhában érkezett a díszbemutatóra. Az eseményt a vendégek és a szereplők egy igazi családi programmá változtatták, sokan a gyerekeikkel, testvéreikkel érkeztek.

A Jégvarázs pár éve letarolta a mozikat, várható volt, hogy készül belőle második rész- igaz, erre több mint hat évet kellett várni. A díszbemutatóra érkező szereplők, vendégek kitettetek magukért és egy nagyon hangulatos, igazi gyerekbarát rendezvényt varázsoltak.

 

 

 

Az eseményre, az Anna hangját adó Kristen Bell egy elegáns Christian Dior ruhát választott, a főbb szereplők közül Evan Rachel Wood egy Oscar de la Renta ruhában pompázott, Idina Menzel pedig Galvan ruhában ragyogta be a bemutatót. Az estén megjelent még Ashlee Simpson is, aki az egész családját magával vitte. Az estét egyértelműen Selena Gomez és hatéves kishúga, Gracie Teefey nyerte, akik gyönyörű, egyforma Marc Jacobs ruhában és kiegészítőben érkeztek, amik a Jégvarázs két női főszereplőjét, Annát és Elzát idézték. A testvérek világos alapon kék virágos selyemkrepp ruhát viseltek, melyet a tervező 2019 őszi kollekciójából választottak. A ruhát egy flitteres, tollas pelerinnel egészítették ki, a rajzfilm egyedi kosztümeihez hasonlóan. A teljes öltözéket fonott frizurával egészítették ki, így érték el a tökéletes jégvarázs hercegnő hatást.

A rajzfilm folytatására a hazai gyerekeknek (és felnőtteknek) sem kell sokat várnia már, a Jégvarázs 2. Magyarországon december 5-én kerül mozikba.