Szerelem

A leggyakoribb tabuk a szexben

Még a legharmonikusabb párkapcsolatokban is felmerülhet, hogy egyes szexuális problémákat inkább a szőnyeg alá söprünk, minthogy szembenéznénk velük.

Nem meglepő, ha egy ilyen beszélgetésre nehezebben szánod rá magad, mert a szexről nem beszélni kell, hanem csinálni. Pedig semmi sincs abban, ha megkéred a párod, hogy egyes dolgokat jó lenne átbeszélnetek, mielőtt belemelegedtek a szeretkezésbe. Hidd el, nem lesz rád mérges, sőt, a férfiak szeretik, ha a nők bátran elmondják, mi az, amit szeretnek a szexben.

Fotó: Shutterstock

Ha baj van a szexpózzal
Előfordulhat, hogy csak azért hagyod a párodnak, hogy egy bizonyos pozitúrát részesítsen előnyben, mert tudod, hogy neki az a kedvence, és nincs szíved elvenni tőle az örömöt, miközben neked az kényelmetlen. Gyakori eset, amikor a férfi kifejezetten kéri, hogy te legyél fölül, de olyankor úgy érzed, ez elvárás, hogy jól teljesíts, és az egész erőltetetté válik. Másik gyakori eset, amikor a férfi a kutyapózt részesítené előnyben, de te azt megalázónak éled meg, mégsem mersz szólni neki. Egy dolgot ne feledj, ha neked valami nem esik jól, azonnal állítsd le a férfit, mert ha nem, az komoly lelki traumákat okozhat a jövőben.

Orális szex
Az orális szex teljesen szubjektív műfaj, egyes nők szeretik, mások nem. A lényeg, hogy csak akkor tedd meg neki, ha önszántadból akarod. Csak azért, mert ő örömet okozott neked, neked nem kötelességed ezt viszonozni, ha esetleg viszolyogsz a dologtól. Ne erőltess magadra valamit, amit nem szeretsz a szexben.

Ha az aktust követően még kívánod a szexet
Talán az a legkínosabb, amikor a párod elélvezett, de te nem értél el a csúcsra, és a plafont bámulva, azon gondolkozol, milyen jó lenne, ha egy kicsit még kényeztetne. Ilyenkor attól félsz, hogy neki unalmas és erőltetett lenne, ha azután venne kezelésbe, hogy ő már megkapta, amit akart. Pedig nem! Ha a párod igazán szeret, és a fülébe súgod, hogy te még akarod, biztos lehetsz benne, hogy veszi a fáradtságot és megtesz mindent, hogy te is elmenj.