Szerelem

Ezeket eddig biztosan rosszul gondoltad a szexről

A hálószobában történtek sokszor tabuk, vagy tévhiteken alapulnak, és nehéz megtalálni az igazságot. Hogy mi számít természetesnek, vagy épp minek, hogyan kell működnie. De mik a legnagyobb tévhitek, amit mostantól máshogy fogsz gondolni!

Ha partnered önkielégítést végez, akkor az még nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem elégedett a szexuális életével. Statisztikák szerint a 70 év alatti férfiak 91 százaléka, míg a nők 76 százaléka szokott maszturbálni, valójában tehát teljesen normális jelenségről van szó – írja a webmd.com. Vagyis az egyik legnagyobb tévhit, hogy az önkielégítés egy kapcsolatban káros, már meg is dőlt. Ráadásul ez a tevékenység akkor is végezhető, ha a párok távol vannak egymástól.

Fotó: iStock.com/nd3000

Ha eddig ragaszkodtál ahhoz is, hogy egyszerre élvezz el a szerelmeddel, de nem ment, most eláruljuk, hogy ez is egy normális jelenség. Bár a romantikus filmek azt sugallják, hogy a szeretkezés csak akkor tökéletes, ha az orgazmus is egyszerre jön, a valóságban ez nincs így. Statisztikák szerint a párok mindössze 15 százaléka képes egy időben átélni az orgazmust.

És a kísérletezéstől sem kell félned! Attól, hogy a párod előáll egy új ötlettel még nem jelenti azt, hogy unatkozik veled, sokkal inkább csak azt, hogy nyitott, és fontosnak tart annyira, hogy a terveibe bevonjon. Az viszont fontos, hogy csak olyan ötletbe menj bele, ami neked is kedvedre való, mert az egész csak akkor ér valamit, ha mind a ketten élvezni tudjátok.