Szerelem

Nézz a szemébe, amikor szeretkeztek!

A szemkontaktus az egyik olyan varázsa az életünknek, amit sokszor alul értékelünk. Pedig mennyi minden kezdődik a szemezéssel, és mekkora súlya van a szexben is, amikor mélyen, egymás szemébe néztek.

Jobbá és szenvedélyesebbé tehetitek a szexet, ha elkezdtek figyelni egymásra. És ez szó szerint értendő. Amikor egymás szemébe néztek, mondjuk behatolás közben – ha a póz engedi – akkor még az orgazmus nagysága is fokozható. De ne szaladjunk ennyire előre.

fotó: iStock.com/Lucky Business

A másik szemébe nézés bizalmat teremt. Ha friss a kapcsolatotok, vagy régen volt szex köztetek akkor akár kínosan is érezhetitek magatok, amit segít, ha nézitek egymást. A szex egy erős érzelmi kötődés, ezt pedig erősítheti az, amikor megtaláljátok a másik tekintetét.

A legtöbb ember számára nehéz a szemkontaktus, sőt, sokan sötétben szeretkeznek, így kizárt, hogy lássanak is bármit egymás szeméből. Pedig egymást nézni hihetetlen bizalomról tanúskodik. Mélyülhetnek így az érzelmek és többet halad a kapcsolatotok így, mint egy fél órás lelkizéssel.

Nem mellesleg egy plusz izgalom forrása is lehet. Egymást nézni rendkívül izgató, főleg, ahogy látjátok a másik izgalmi állapotának fokozódását. Nem kell, hogy rögtön menjen mindkettőtök számára az intimitásnak ez a fontos területe, de érdemes elkezdeni gyakorolni, és ha lépésről-lépésre haladtok, a végeredményt érezni fogjátok.