Szerelem

Három szexuális helyzet, amiről a legtöbb férfi fantáziál

Te tisztában vagy azzal, hogy mi izgatja fel legjobban a pasidat? A legtöbben rávágják, hogy igen, de ez sokszor nem is egyezik a férfiak válaszával. Talán azért sem, mert az urak nem vallják be az igazat, vagy talán a hölgyek nem figyelnek elégé?

Az első helyen a legtöbb férfinál a „szex hármasban” változat áll. Ebből a két nő egy férfi felhozatal. Sokan el sem tudják képzelni, hogy mi lehet annál erotikusabb, hogy két nő kényezteti egymást, és persze a férfit is. A hármas szex sokszor akkor is terítéken van, ha szoros érzelmi kötelék van a felek között, de mentőövnek is tekinthető megkopott házassági élet jeleinél.

Fotó: iStock.com/oneinchpunch

A második legkívánatosabb dolog a férfiak számára az orális szex valamilyen nyilvános helyen. A legtöbben ezt tényleg úgy képzelik el, mint a pornófilmekben, hogy a barátnőjük berángatja a próbafülkébe, vagy épp egy parkolóba, esetleg vezetés közben, valahol az úton. Ám meglepő, hogy erről többen csak fantáziálnak, de sosem merik elmondani a párjuknak, pedig lehet, hogy sok nő nyitott lenne rá.

A harmadik helyen pedig az anális szex áll. A férfiak tapasztalatai szerint ettől nagyon sok nő elzárkózik, így csak az marad számukra, amit a képzeletükben játszanak le. Ez fajta kényeztetés máig a legnagyobb tabunak számít a párok között, talán éppen a „tiltott gyümölcs” teszi a férfiak számára annyira vonzónak. Sokan azt állítják – miután átélték – hogy nem is volt benne különösebb extázis.