Szerelem

A békülős szex négy pontja

Összekaptatok? Akkor jó, ha tudod, hogy a férfiaknál a szex a kiengesztelés egyik eszköze – alkalmazd a következő tippeket, hogy minden eddiginél jobb legyen!

1. Menj át játékosba

Komolyabb veszekedések után biztos, hogy nincs kedved ehhez, de a kisebb hétköznapi összemorranásokat lezárhatod azzal, ha megnevetteted, megcsiklandozod, belebokszolsz a hasába, vagy kihívod egy párnacsatára – és már ott is vagytok az előjátéknál! A játékos bunyó egyébként azért is hasznos, mert ezzel a maradék feszültséget is levezetitek, utána pedig édes lesz elveszni egymás ölelésében.

Fotó: iStock.com/ Andrii Medvediuk

2. Rángasd be a zuhany alá

Na, nem feltétlenül azért, hogy lehiggadjon végre, hanem azért, hogy a vita után mindketten ellazuljatok, majd kellemes izgalmi állapotba kerüljetek és még jobban ráhangolódjatok az intim percekre.

3. Vetkőzz!

Ha a zuhany épp nem opció, akkor van egy talán még jobb ötletünk: dobd le a ruháid. Mondj még neki valamit a témával kapcsolatban, esetleg zárd le részedről a vitát, úgy, hogy közben leveszed a pulcsid. Aztán a pólódat. Biztosan nem fog ellenszegülni – sem a véleményeddel, sem pedig azzal, ami az utolsó mondatod után jön.

4. Kérj időt

Komolyabb vitán vagytok túl, esetleg kicsit megbántottátok egymást a pároddal, így nincs kedved azonnal szeretkezni? Húzódj félre egy kicsit – valószínűleg elég, ha átmész a másik szobába –, és tölts egy kis időt egyedül. Ha lenyugodtatok, menj át hozzá, ülj az ölébe, simogasd meg az arcát, a nyakát. Engedd, hogy megcsókoljon, és majd jön utána, aminek jönnie kell.