Gyereknevelés

Jövő héten éjszaka is korcsolyát húzhatsz

A Magyar Jégkorong Szövetség 2020-ban ötödik alkalommal szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját, a rendezvényhez több budapesti és környékbeli jégpálya is csatlakozott.

A Magyar Jégkorong Szövetség 2016-ban döntött úgy, hogy a Múzeumok Éjszakájához hasonlóan egy országos rendezvényt indít, amelyen mindenki korcsolyát húzhat. A most már öt éve megrendezett Jégpályák Éjszakájára idén, 2020-ban január 18-án, szombaton este kerül majd sor.

Fotó: Pixabay.com/CCO Public Domain

Most először több helyen ki lehet majd próbálni a jégkorongot is. Budapesten és környékén több jégpálya is részt vesz a programon éjszakába nyúló nyitvatartással, de a helyszínek listája folyamatosan bővül.

A jelentkezők az MJSZ oldalán tudnak regisztrálni. A folyamatosan bővülő listát pedig ezen a linken lehet követni. Budapesten, jelenleg az alábbi helyszíneken lehet majd éjszaka is csúszni:
Budaörs-New Ice Jégpálya
Budapest- Budai Jégpálya Jégkert
Budapest-Újbudai Jégpálya
Óbuda-Fő téri jégpálya

Ez utóbbi helyszín például meghosszabbított nyitva tartással és kedvezményes korcsolyakölcsönzési díjjal készülnek az eseményre. A Fő téri jégpálya ezen a napon 24.00 óráig tart nyitva, természetesen térítésmentesen, 18.00 órától kedvezményesen kölcsönözhetnek korcsolyát a látogatók.