Gyereknevelés

Állatkerti belépőt ér egy ölelés

Különleges akcióval vár mindenkit Valentin-nap alkalmából a Fővárosi Állat- és Növénykert.

Az Állatkert idén is meghirdette az Ölelés dupla belépőjegy-kedvezményét. Azok, akik február 14. és 16. között látogatnak el az állatkertbe, és a bejáratnál megölelik egymást, ketten egy belépőjeggyel mehetnek be.

Fiatalok csókolóznak a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahol a szerelmespárok ketten egy jeggyel, tehát féláron látogathatják a hét végén és Bálint-napján az állatkertet. Igazolásként elég, ha a szerelmesek megcsókolják egymást belépéskor. MTI Fotó: Illyés Tibor

A páros kedvezmény így nemcsak szerelmespárokra, hanem testvérekre, barátokra-barátnőkre, sógorokra és komákra és mindenki másra is vonatkozik, akik ketten olyan viszonyban vannak, hogy megöleljék egymást.

A Valentin-napi ölelés-akciót már nem először hirdeti meg az Állatkert, évek óta visszatérő kedvezményeket kapnak az egymást megölelő párok február 14-e környékén, vagyis féláru jegyet vásárolhatnak.

Az Állatkertben egyébként egy másodpercre sem lehet unatkozni. Napjában több tucat különböző program várja a látogatókat a szikrázó napsütésben ugyanúgy, mint hóhullásban. Állatbemutatók, előadások, látványetetések, állati találkozások a szabadban, és fedett helyen egyaránt. Ha pedig éppen mozizni támad bárkinek kedve, a Varázshegy csillagterében egész nap 3D-s filmek vetítése vár, vagy ugyanitt kipróbálható a 4D-s szimulátor is.