Szerelem

Egy hónapig semmi szex

Hogy micsoda? Egy hónapig semmi szex? Aki boldog párkapcsolatban él annak ez elképzelhetetlen, akinek nem boldog, annak hasznos lehet, akinek pedig kapcsolata sincs, annak ez nem is kérdés.

Mi a jelentősége az egy hónap szexmentességnek? Talán meglepő lesz, de néha úgy jön vissza a kissé megkopott szexuális vágy a párok között, ha egy hónapig nincs szex. Semmi, se előjáték, se orális, se anális, se hagyományos szex.

Szakemberek szerint van rá logikus magyarázat, mert így a partnerek között csökken a szex miatt kialakuló feszültség. Ha megbeszélitek, hogy 1 hónap semmi szex egymással – és persze mással sem – akkor ez már egy hét után izgalmas, sőt izgató kihívás lesz számotokra.

Fotó: iStock.com/Dari Ya

Az ráadásul nincs megtiltva, hogy beszéljetek a szexről, főleg, mivel nem csináljátok. Kezdetben csak kérdezd meg a párodról, hogy érzi magát szex nélkül. Erre 2-3 naponta térj vissza. Aztán egyszer csak ott köttök ki, hogy szavakkal mondjátok el, hogy mit csinálnátok a másikkal. De érdemes önuralmat gyakorolni, mert, ha letelik az egy hónap, garantáltan szét fogjátok egymást szedni az ágyban, vagy odáig talán el sem juttok…

Egy átlagos férfire több, míg egy átlagos nőre inkább kevesebb szex a jellemző egy kapcsolatban, de manapság sokszor felborul már ez, és sok esetben előfordul, hogy a nő igényel több kielégülést. Ám számára egy forró csók, egy mindent felülíró ölelés is világmegváltó lehet. Nincs más hátra, elő a kísérletező kedvvel!