Szerelem

Tedd feledhetetlenné a tested

A legtöbb nő nehezen fogadja el a saját testét, pedig hidd el, bárhogy is nézel ki, biztos, hogy valakinek te van a legcsodálatosabb. Minden, hogy hány éves, hány kiló vagy ezekkel az apró trükkökkel a tied lesz a világ legszexisebb teste.

Mutasd a csuklód!

Na, nem kell a választott férfi arcába nyomnod a kézfejed, egyszerűen csak apránként villantsd fel, úgy, hogy egyre többen mutatsz meg belőle. A fedetlen, hófehér, selymes bőr az egyik legerotikusabb dolog a férfiak számára. Ha tudod úgy intézni, hogy a bőröd az ő ujjaihoz érjen, éppen csak egy kicsit, akkor rögtön ott lesz az a bizonyos hidegrázós érzés. Ne gondold, hogy ez semmiség. Igen, apróság, de nagyon is jelentős.

Fotó: iStock.com/4 PM production

Hajadban (is) az erő

Lehet, hogy lenézted eddig azokat a nőket, akik a hajukkal babráltak egy férfi előtt. Sosem dobáltad, nem helyezted át egyik oldalról a másikra, és nem biccentetted enyhén oldalra a fejed, hogy a nyakad látszódjon? Akkor itt az ideje. Akkor is játszhatsz vele, ha rövid hajad van, ne feledd a lényeg, hogy nőies legyél, a legtöbb pasit már ennyi is leveszi a lábáról.

Elő a lábakkal!

Három alap lábtartási trükk van, ha a csábításhoz akarod használni. A térdmutogató trükk esetében dugd egyik lábadat a másik alá, és fordítsd őket egyenesen a férfi felé. Ha így teszel, közben megvillanthatod a combjaidat is, és biztos lehetsz benne, hogy a figyelem erre fog irányulni. Sokkal „kislányosabb” mégis működő eset, ha játszol a cipőiddel, vagyis ki-be tologatod lábadat. A harmadik pedig, ha a combjaidra helyezed a saját kezdet. Legyen egy nadrág, vagy szoknyaigazítás, vagy csak épp ott pihenteted a tenyeredet, az üzenete viszont sokkal fontosabb: „szeretem magam, szeress te is!”.