Kultúra

A Queen legnagyobb slágerei ismét Budapesten csendülnek fel

Szereted a Queent? Akkor február 22-én az ELLÁTÓházban a helyed: végre újra felcsendülnek a legendás dalok, méghozzá a Crazy Little Queen jóvoltából!

A Queen zenéje összehozza a közönséget: rajongóik közt szép számmal vannak, akik évtizedek óta kívülről fújják a dalokat, sőt, a legszerencsésebbek még Freddie Mercury-t is láthatták-hallhatták élőben. De egyre többen vannak olyanok is, akik a Bohém rapszódia című mozifilmnek köszönhetően ismerték meg, illetve szerették meg az ikonikus banda dalait.

Fotó: iStock.com/ Muhammad suryanto

Persze, a Queent Freddie Mercury halála óta eredeti felállásban nem lehet élőben hallani – a zenekar többi tagja Adam Lamberttel kiegészülve járja néha a világot (2017-ben Budapesten is felléptek) –, de szerencsére vannak olyan tribute zenekarok, akik azt tűzték zászlajukra, hogy minél több emberhez eljuttatják a Queen dalait.

A Crazy Little Queen Tribute Band is épp ilyen: a magyar banda a Queen-dalok minél pontosabb megszólaltatására és a hamisítatlan Queen-koncerthangulatra törekszik fellépésein – ők a másolást csak zeneileg művelik, a tagok kinézetét nem szeretnék utánozni.

Crazy Little Queen Fotó: Facebook

Te is láthatod, hallhatod, hogy milyen fergeteges bulit csinálnak, ha február 22-én ellátogatsz a budapesti ELLÁTÓházba. Hogy mire számíthatsz? Naná, hogy a Queen olyan népszerű szerzeményeire, mint például a Radio Gaga, a Don’t Stop Me Now vagy a tavalyi slágerfilm, a Bohém rapszódia címadó dala, de ezek mellett több zenei csemegével, ritkasággal is készülnek.