Szerelem

4 trükk a szexben, amitől megvadulnak a férfiak

Ha szexről van szó, mindig tanulhat valami újat az ember. Persze minden férfi mást preferál, ha szexről van szó, mégis van egy-két női praktika, aminek egy férfi sem tud ellenállni.

1. Lepd meg azzal, hogy hirtelen felülkerekedsz

Nincs annál szexibb, mint amikor a nő hirtelen a kezébe veszi az irányítást. Kezdjétek misszionárius pózban, majd hirtelen a combjaiddal erősen szorítsd meg a derekát, és fordítsd át úgy, hogy te kerülj felülre. Hidd el, imádni fogja!

Fotó: iStock.com/bezikus

2. Állj ellen

Persze ne végig, hiszen az aktus vége felé nyilván megadhatod magad, de attól minden férfi megvadul, ha minél hosszabban elnyújtod az előjátékot. Hagyd, hogy rád feküdjön, és mielőtt beléd hatolna toldd el magadtól a lábaiddal, és folytassátok az előjátékot. Őrült jó lesz tőle a szeretkezés.

3. Hagyd magadon a melltartót

Persze ezt ne minden alkalommal játszd el, de néha nem árt, ha hagysz valamit a fantáziának, még akkor is, ha pontosan tudja, hogy mit rejt a szexis ruhadarab. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire izgató tud lenni, ha semmi mást nem viselsz, csak egy csipkés melltartót.

4. Meglepetés szex

A férfiak szinte bárhol bármikor kaphatóak egy kis huncutkodásra, ezért egyszer próbáld ki, hogy amikor elmegy zuhanyozni, megleped azzal, hogy beállsz mellé a zuhany alá. De ugyanezt kipróbálhatod, amikor épp valamibe belemerült, te pedig meztelenül az ölébe pottyansz. Minden férfi oda van a spontaneitásért, ha szexről van szó, így légy kreatív, hidd el, nem fogod megbánni!