Kultúra

A mielőbbi találkozás reményében bízik a Szabad Tér Színház

A Szabad Tér Színház vezetősége közleményben biztosította a nézőket arról, hogy jelenleg is gőzerővel folyik a munka és keresik a megoldásokat: a Szabad Tér Színház csapata azzal a reménnyel dolgozik tovább, hogy a Budapesti Nyári Fesztivál 2020-as évada minél előbb megkezdődhessen.

A Szabad Tér Színház (Városmajori Szabadtéri Színpad, Margitszigeti Szabadtéri Színpad) idei működésében még nagyobb hangsúlyt kap majd a kőszínházi szezont összekötő híd szerepe, ezáltal segítik majd pótolni a kieső színházi és kulturális élményeket. A most kialakult rendkívüli helyzetben nemcsak a kultúra, de az élet minden területe gyökeres és folyamatos változásban van.

A Szabad Tér Színház csapata azzal a reménnyel dolgozik tovább, hogy a Budapesti Nyári Fesztivál 2020-as évada, vagyis a Városmajori és a Margitszigeti Színpadok idei szabadtéri programsorozata minél előbb megkezdődhet és minél színesebb és változatosabb formában valósulhat meg!

„Számunkra az emberi élet és egészség védelme a legfontosabb, ezért mindent megteszünk nézőink és előadóink megóvása érdekében és a pillanatnyilag fennálló korlátozó intézkedések tükrében próbálunk megoldásokat találni, hogy valamilyen formában mindenképp találkozhassunk közönségünkkel, az esetleges hetekig/hónapokig tartó leállás után pedig a magunk eszközeivel szeretnénk hozzájárulni az újra induló élethez, a város kulturális pezsgéséhez. Tekintettel a helyzet alakulására, figyelemmel kísérjük a hivatalos tájékoztatást, minden változásra reagálunk, s ez a honlapunkon és közösségi oldalainkon is nyomon követhető lesz. Jegyirodáink a nézők és a dolgozók megóvása érdekében természetesen zárva tartanak, de az online jegyvásárlás lehetőségét mindvégig zavartalanul biztosítjuk” – írják közleményükben.

Azt ígérik, hogy amennyiben olyan döntés születik, ami miatt nem tudják maradéktalanul minden előadásukat megtartani, a nyár folyamán elmaradó előadásokra megváltott jegyek árát visszatérítik, ugyanez vonatkozik műsorváltozás esetére is. Az eddig fel nem használt ajándékutalványaik 2020. decemberéig levásárolhatók lesznek.