Szerelem

Előjátékra vagy utójátékra szavazol?

A legjobb, ha nem tudsz dönteni, és még jobb, ha nem is kell e kettő közül választanod, mert mind a kettőben részed van a szeretkezések alkalmával.

Talán már a férfiak is elfelejtették azt a tévhitet, hogy a szex csak az aktusból áll. Az előjátékra szükség van, mert ez nem csak egy egyszerűen petting. Az előjáték az aktus bevezetője: lelassít a napi rutinból, harmóniába hoz, és főleg beindítja a vágyakat testileg és lelkileg is. Ha ez nincs meg, akkor máris jönnek a gondok.

fotó: iStock.com/fizikes

Nem lesz megfelelő a nedvesedés, fájdalmas lesz az aktus és semmiképp nem úgy marad meg a nőben, hogy ez mennyire jó volt, csináljuk méééég! Szóval szükség van rá, nagyobb is, mint gondolnánk. A legfontosabb, amit tudni kellene minden férfinak, hogy hol, hogyan és mikor izgassák fel a nőt, de az is fontos, hogy a nő se legyen inaktív. Az előjáték nem csak az egyik fél szórakozása vagy épp munkája, hanem ez is legyen közös öröm, mert innen lesz maga a szeretkezés is fenomenális.

Az utójátékkal kevesebbet szoktunk foglalkozni, és kisebb is rajta a hangsúly. Sőt, sokan azt sem tudják, hogy ilyen is van, hát még azt, hogy szükséges. Persze, ha a szeretkezés kielégítő volt mindkét fél számára, akkor az utójáték nem is olyan fontos, de lényegében nem is kell sokat tenni érte. Egy finom puszi, lágy simogatás, kellemes összebújás. Ne az legyen a legfontosabb, hogy kiszaladjatok a fürdőbe. Bár, ha ezt együtt teszitek és még a zuhany alá is közös út vezet, akkor ez a helyzet is megfelel az utójátéknak. Lényeg, hogy érezzétek át az orgazmus utáni pillanatokat is. Kortyoljatok egy finom bort, hallgassátok a zenét, vagy csak egymás szuszogását. Ne hagyjátok, hogy az intimitás azonnal a múlt része legyen.