Csillagok

Induljon egy mosollyal a mai nap! - VIDEÓ

Törőcsik Mari unokája, a szintén színész Járai Máté nagymamája bőrébe bújt egy rövid, ámde annál lehengerlőbb paródia erejéig.

Ezzel a karanténban készült rövid videóval késztet otthonmaradásra a Jászai Mari-díjas fiatal színész. „Sokan kérték, hogy adjak életjelet, Íme!” – írta a közösségi média oldalán, majd Törőcsik Marinak öltözve, a legendás színésznő stílusában először a nézőket köszönti, aztán pedig elénekli Zerkovitz Béla Csókos asszony című operettjének egyik legismertebb dalát, a “Gyere te nímand!”-ot. Íme:

“Színház lesz! Visszajövünk” – mondja a videóban Máté, akit egyébként az utóbbi időben különböző sorozatokban láthattak a nézők a tévé képernyőjén. A színészlegenda unokája korábban több színházi társulat tagja is volt, 2010 óta pedig a Győri Nemzeti Színház tagja.

Törőcsik Mari legutóbb tavaly tavasszal volt kórházban, az unokája arról számolt be, hogy a 84 éves színésznő a velemi otthonában folyamatos ápolásra szorul. A járvány miatt most közeli rokonai sem látogatják, mert nagyon kockázatos lenne.

Hogy teljes legyen a reggel, hallgassák meg a dalt Törőcsik Mari előadásában is: