Szerelem

Viccnek indult, de valóság lett a vibrátortaxiból

Viccnek indult, aztán mégis annyira komolyan vették, hogy többen elkezdték keresni a vibrátortaxit. Ha most te is visszaolvastál, hogy „micsodát??”, akkor azzal nem vagy egyedül.

Egy duisburgi szexuális segédeszköz-kereskedő eredetileg viccnek szánta a taxis házhozszállításról szóló bejelentést. De a helyi lakosok mégis lecsaptak a lehetősére..

A Pussy Pleasure elnevezésű bolt, főleg nőknek szánt erotikus tárgyakat kínál. A 15 éve működő kellékbolt vezetője a Németországban keringő koronavírus mémek hatására döntött úgy, a pánikhangulatot és a szorongást egy vicces képpel oldja meg a maga módján.
Heimsoth boltja – a jelenlegi állapotok szerint – április 19-ig nem nyithat ki, így azzal próbált viccet űzni saját szorult helyzetéből, hogy egy szalonban álló autó fotójára lila betűkkel ráírta: „Dildotaxi” azaz műpénisz-taxi – számolt be róla a Der Spiegel.

„Kedveseim! Miután tegnap átélhettem, mi zajlik a duisburgi belvárosban, nagy örömmel fogadtam, hogy a város tegnap este úgy döntött, mától minden boltnak és étteremnek konzekvensen zárva kell tartania. Persze a döntés – mint ahogy közületek is többeknek is – veszélyt jelent a megélhetésemre nézve, de jelenleg nincs alternatíva. Viszont továbbra is rendelhettek telefonon vagy emailben termékeket, amelyeket rögtön a fizetés beérkezése után postázok. Ezenkívül a következő 14 napban Duisburg városában igénybe vehetitek a műpénisz-taxi szolgáltatásunkat is. Maradjatok egészségesek!” – írta a poszt alá.

A hatása? Heimsothnál sorra jelentkeztek olyanok, akik szerették volna igénybe venni a karantén idején is biztonságos játékszereket. Így mit volt, mit tenni, elindult az üzlet, vár a taxi oldalán valójában nem is szerepel a műpénisz felirat, de a termékek házhoz érnek, és ez a fontos.