Szerelem

Szex ötven felett? Ez nem is kérdés!

Szögezzük le: a szex nincs korhoz kötve, így miért ne lehetne 50-60 évesen is egy jót szeretkezni. Igen, van, amire vigyázni kell, de erről a szórakozásról senki ne mondjon le.

A rendszeres intimitás, a fizikai együttlét természetes szükséglete minden egészséges embernek, és szerencsére ez nincs is korhoz kötve. Tény, hogy az idő előrehaladtával bizonyos nehézségekkel már lehet szembesülni, de mindenre van megoldás.

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

A csökkenő libidót például vissza lehet állítani egy kis sporttal, kevesebb stresszel és több, egészséges étellel. Ez a férfiaknak és nőknek is megoldást jelent, ahogyan az is, ha problémáról közösen szót is ejtetek.

De a férfi impotenciára sem szabad csak legyinteni. Nem kell, hogy ez része legyen az életeteknek. A jelenség hátterében sokszor akár szervi ok, például prosztatagondok állnak, így érdemes utánajárni, és orvosi segítséget kérni.

Ami a férfiaknak az impotencia az a nőknek a hüvelyszárazság. Erre is van megoldás: az fájdalommentes szex érdekében szerezz be síkosítót, de ha helyre szeretnéd állítani és fenntartani a hüvely hidratáltságát, érdemes olyan patikaszert keresni, aminek összetétele hatásosabb, és ez kúraszerűen alkalmazható.

Szóval, hölgyeim és uraim, nincs több kifogás, szakítsák meg a megszokott menetrendet, kapcsolják ki a tévét, és irány a hálószoba.