Kultúra

Amikor a feleség félrelép…

Hogyan reagál a férfi, ha kiderül, hogy megcsalták? Egy hosszú ideje házasságban élő férj története bontakozik ki A másik férfi című filmben, amit április 5-én 23:05-től vetít a Duna TV.  

A koronavírus miatti otthonlét alatt sokunknak van most több ideje filmeket nézni. Persze, talán már te is úgy érzed, minden remek produkciót láttál… de talán most ajánlhatunk valamit, amit még nem: egy amerikai-angol filmdrámát, Liam Neeson, Antonio Banderas és a csodálatos Laura Linney főszereplésével. 

Az alaptörténet a következő: Peter (Liam Neeson) és Lisa (Laura Linney) régóta házasok. Amikor egyik este Lisa arról kérdezi férjét, hogy gondolt-e már arra, hogy lefeküdjön mással, Peter őszintén nemmel felel. Hónapokkal később a férj rádöbben, hogy a felesége megcsalta őt. 

fotó: shutterstock

Peter megszállottan kutatni kezd a másik férfi után, hogy szembenézhessen vele. Milánóba utazik, ahol rátalál a titokzatos latin szeretőre, Ralph-ra (Antonio Banderas). Csakhogy szép lassan felsejlik a teljes igazság.

Hogy a szerelmi háromszög milyen véget ér, az kiderül A másik férfi című filmből, amit április 5-én 23:05-től láthatsz a Duna TV műsorán.